Eveniment Reiki Rays cu Johannes Reindl

Embracing Self-Treatment
& Group Practice in Reiki

with

Johannes Reindl

Grandmaster & Lineage Bearer Usui Shiki Ryoho


join 1-Day in-person Experiential Reiki Workshop

April 6th, 2024 – Bucharest, Romania

April 7th, 2024 – Brasov, Romania

sigle
Simți că este momentul să îți îmbogățești experiența spirituală și să intri într-o relație mai profundă cu practica Reiki?
Te invităm să-ți onorezi vindecătorul interior și să experimentezi puterea transformatoare a practicii Reiki în grup. Indiferent de gradul sau tipul practicii tale, ești invitat să te alături lui Johannes pe acest drum al descoperirii de sine și vindecării în grup. Nu rata această oportunitate de a îmbrățișa magia Reiki și de a-ți debloca adevăratul potențial de vindecare! Călătoria ta de vindecare începe acum - rezervă-ți locul!

*Workshop-ul se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană în limba română.
Imaginează-ți cum ar fi să:

»  Trezești vindecătorul interior, cultivând un simț profund al inspirației și descoperirii de sine

»  Cultivi o conexiune mai puternică cu propria energie și intuiție

»  Dobândești încrederea și abilitățile necesare pentru a stabili o rutină zilnică consistentă pentru practica ta Reiki

»  Îți asumi responsabilitatea pentru starea ta de sănătate prin practici vindecătoare simple si eficiente

»  Afli răspunsuri la întrebările tale și să obții claritate cu privire la diverse practici sau experiențe Reiki care au creat confuzie în procesul tău de vindecare

»  Te conectezi cu comunitatea ta vindecătoare și să ai oportunități pentru învățare și creștere colaborativă, unde poți schimba idei, perspective și tehnici

»  Fii martorul schimbărilor pozitive care au loc în tine

picture
Fă primul pas pe calea de a deveni maestrul propriei tale călătorii de vindecare prin înscrierea la acest workshop experiențial de Reiki!

Reperele Evenimentului

icon

Linia de Inițiere

Experimentați o călătorie transformatoare sub îndrumarea lui Johannes Reindl (Linia de Initiere a lui Mikao Usui - Chujiro Hayashi - Hawayo Takata - Phyllis Lei Furumoto - Johannes Reindl)

icon

Practici Fundamentale

Explorați practica autotratamentului Reiki ca piatra de temelie a vindecării și creșterii personale, având posibilitatea de a pune întrebări, participa la discuții și înțelege mai profund conceptele Reiki

icon

Instrumente Practice

Prin participarea la acest workshop vă veți simți revitalizați, inspirați și echipați cu instrumente practice pentru a vă continua călătoria de vindecare și transformare personală!

icon

Învățare Ghidată

Implicați-vă în învățarea practică și experimentală ghidată, în timp ce practicați tehnici de autotratament într-un mediu de susținere și îngrijire

icon

Practică în Grup

Descoperiți puterea practicii în grup pentru a vă îmbunătăți abilitățile de vindecare, împărtășind experiențe și bucurându-vă de sprijin reciproc în cadrul comunității Reiki

icon

Prezența Fizică

Bucurați-vă de energia palpabilă a unei întâlniri în persoană, unde veți experimenta direct puterea transformatoare a energiei Reiki


Vreau să-mi asigur locul ACUM!
120  €96

Economisiți 20% - Preț Redus valabil până pe 22 Martie!Acest workshop este pentru tine dacă:

  Îți dorești să-ți aprofundezi înțelegerea și practica Reiki, indiferent de nivelul sau linia de inițiere curentă

  Ești nerăbdător să explorezi puterea transformatoare a autotratamentului, practicii în grup și a energiei colective de vindecare

  Ești pregătit să iei un rol activ în propria ta călătorie de vindecare

  Îți dorești să te conectezi cu oameni care împărtășesc interesul pentru dezvoltarea spirituală și care să te inspire în călătoria ta de autocunoaștere

  Ești interesat să-ți extinzi aria de vindecare în cadrul comunității Reiki

  Ești deschis să abordezi noi perspective și tehnici pentru a-ți îmbunătăți practica Reiki

picture
Înregistrează-te acum și accesează potențialul nelimitat din interiorul tău - călătoria ta transformatoare te așteaptă!
Despre Ghidul Tău
picture

Johannes Reindl practică Reiki din 1995, când a urmat nivelul 1 Reiki în țara sa natală, Austria, la vârsta de 17 ani. De atunci, a călătorit în întreaga lume, participând și asistând la workshop-uri de Reiki și Aikido oferite de maeștrii Reiki ai Usui Shiki Ryoho și ai Biroul Marelui Maestru (OGM - Office of the Grandmaster).

Johannes a fost îndrumat de către Phyllis Furumoto și a fost inițiat de ea ca maestru în Kyoto, Japonia, în octombrie 2017. Apoi, în 2019, a fost recunoscut de Phyllis ca succesorul ei în linia de inițiere spirituală a Usui Shiki Ryoho. Aceasta veste a fost neașteptată pentru Johannes, în ciuda faptului că el a fost un participant activ la întâlnirile echipei de succesiune a lui Phyllis. Această echipă de maeștri ai Usui Shiki Ryoho și studenți de nivelul 2 au început să se întâlnească regulat în 2016 pentru a explora toate posibilitățile pentru succesiunea lui Phyllis.

Astăzi, Johannes continuă să se întâlnească cu comunitatea pentru a continua munca lui Phyllis. Locuiește în Linz, Austria, unde oferă tratamente și cursuri Reiki, continuând munca lui Phyllis cu studenții Reiki din întreaga lume.

Conectați-vă cu energia si înțelepciunea lui Johannes prin următorul scurt fragment din interviurile lui la summit-urile anterioare Reiki Rays!

  • Aș spune că am întâlnit Reiki la momentul potrivit. Literalmente și metaforic m-a luat de mână și m-a susținut de-a lungul întregului proces de maturizare, și de a merge mai adânc și de a găsi mai multă încredere în mine însumi, găsind poate mai multă stimă de sine sau depășindu-mi frica de a ieși din zona de confort.

  • Doar intenția de a lucra cu mâinile și Reiki începe să curgă. Acest lucru a fost ceva foarte reconfortant și găsirea unui loc în care simțeam că pot să mă dezvolt, unde simțeam că dezvoltarea mea era susținută, și de asemenea simțeam că vocea mea era ascultată; făceam parte dintr-un cerc.

  • Cred că am înțeles că valoarea de bază a practicii, de a începe mai întâi cu noi înșine, nu în sensul de a fi auto-centrați sau egoiști și că este doar despre mine, ci mai degrabă despre faptul că acesta este locul unde chiar pot schimba lumea. Dacă încep cu mine însumi, dacă am grijă de nevoile mele, de bunăstarea mea, de tot ceea ce am nevoie, atunci pot fi cu adevărat deschis lumii din jurul meu, oamenilor din jurul meu.

  • Când sunt fizic prezent cu comunitatea și când facem autotratament, după câteva minute apare această calitate profundă a... - pentru moment o numesc tăcerea Reiki - unde simt că suntem chemați să mergem către un nivel de conexiune profundă, de interconexiune și de dăruire împreună, venind împreună poate pentru a deveni un singur corp fără a ne atinge unul pe celălalt.

  • Dacă am grijă de liniștea mea interioară sau de echilibrul meu interior, oricum doriți să o numiți, atunci eu proiectez asta în lume, corect? Și aceasta este apoi, în înțelegerea mea, o contribuție la pacea lumii!

  • Există atât de multe lucruri, atât de multe solicitări, atât de multe locuri care ne cer atenția, pentru că am distrus lumea de mulți ani și cred că ceea ce trebuie să facem acum nu este să încercăm din nou să reparăm lumea, ci să mergem cu adevărat către un loc unde putem vindeca lumea, iar eu cred că cel mai bun lucru pe care-l putem face este să începem cu noi înșine, astfel încât să putem fi inspirați, să devenim creativi și să susținem pe alții să devină creativi și să devenim parteneri creativi în acest proces de vindecare a lumii.

  • În această lume, unde pacea este atât de necesară, să găsești momente de liniște în fiecare zi, să găsești momente de liniște pentru început poate doar pentru câteva minute, și apoi poate crescând, crescând, crescând și devenind din ce în ce mai capabili să susținem furia cuiva, nu-i așa? Pentru mine, această practică Reiki și această invitație de a începe cu noi înșine înseamnă cu adevărat că putem deveni maeștrii ai vieții, de fapt.

  • Mă întreb dacă acest lucru ne conduce către un loc în care putem, poate, să vindecăm o rană veche și adâncă, așa cum se spune, pe care toți o avem, pentru că fiecare ființă umană are experiența separării. Și așa, poate că ne organizăm întreaga viață în jurul acestui aspect, mereu căutând conexiunea sau unitatea sau fiind cu cineva, iar poate darul de a face autotratamentul împreună ar putea fi să ne vindecăm ca grup, ca comunitate, rana separării, și poate printr-o perspectivă diferită.

  • Cred că această disciplină sau această formă de practică ne ajută să trecem de la o tehnică la o artă. Când începem să practicăm, am putea să o simțim ca pe o tehnică pentru că practicăm așa cum am fost învățați, dar cu cât practicăm mai mult, devine parte din noi și, prin urmare, simțim că putem deveni artiști cu această practică de vindecare, cu această artă a vindecării.

  • Vorbind pentru mine însumi și pe baza observațiilor din comunitate, am învățat valoarea și calitatea prezenței fizice și importanța ei, indiferent dacă practicăm Reiki sau nu, dar acea prezență fizică, fiind în aceeași încăpere unii cu alții, este deja ceva vindecător.

Prezentat De

In colaborare cu Partenerul Nostru